logo

Topul celor mai bune comedii care trebuie sa apara pe marile ecrane in 2018

Următoarea perioadă se anunţă una plină de veselie în sălile de cinema din România, datorită numeroaselor filme de comedie anunţate. În acest articol vom vorbi tocmai despre cele mai bune filme de comedie aşteptate pentru acest an.

Spre deosebire de alţi ani, numărul comediilor programate să apară la cinema nu este chiar atât de mare, însă există câteva titluri foarte atractive care vor umple sălile şi vor genera râsete în hohote alături de prieteni.

În plus, există unele filme de comedie care pot fi catalogate şi drept filme de acţiune prin prisma poveştii din spatele lor, în timp ce altele sunt filme de animaţie cu eroi deja îndrăgiţi de cei mici.

Indiferent ce tip de comedie îţi place, suntem sigur că vei găsi câteva filme interesante la care să râzi alături de prieteni în acest an. Prin urmare, citeşte în continuare principalele detalii ale filmelor de comedie şi vezi cele mai noi trailere cu filme de comedie.

Anul 2018 este destul de bogat în filme de comedie, însă noi am făcut o selecţie reprezentativă pentru a-ţi uşura misiunea de a alege peliculele potrivite. Reţine că pe parcursul anului ar putea fi anunţate şi alte filme de comedie pe care nu le regăseşti pentru moment în această listă.

The Spy Who Dumped Me – premieră în 3 august 2018

Două prietene bune, Audrey și Morgan se pomenesc implicate într-o acțiune sub acoperire după ce un fost prieten al primei dintre ele ajunge la ușa lor cu o întreagă echipă de asasini profesioniști pe urmele lui și dezvăluie că a fost dintotdeauna un spion care lucrează pentru guvern.

Producția Liongate are o distribuție bună, pe lângă rolurile principale interpretate de Mila Kunis și Kate McKinnon, pe lista actorilor regăsindu-i și pe Gillian Anderson și Justin Theroux.

the-spy-who-dumped-me

Holmes and Watson – premieră în 9 noiembrie 2018

O reinterpretare umoristică a aventurilor faimosului detectiv și nelipsitului său partener imaginați de Arthur Conan Doyle, filmul nu ne dezvăluie prea multe în acest moment, însă se pare că vom avea parte mai degrabă de un mixaj de subiecte tradiționale decât de tratarea unei singure cărți din colecția Sherlock Holmes.

Distribuția este bună, pe ea regăsindu-i pe Will Ferrell (Holmes), John C. Reilly (Holmes), Ralph Fiennes (Moriarty) și Hugh Laurie (Mycroft). Regia este semnată de Etan Cohen, pe care-l știm pentru producțiile anterioare Tropic Thunder, Madagascar 2 și Men in Black 3.

holmes-and-watson-2018

Game Night – premieră în 23 februarie 2018

O comedie neagră presărată cu acțiune și suspans, Game Night prezintă întâmplările prin care trec fără voie un grup de prieteni. Rutina întâlnirilor regulate pentru jocuri de societate se transformă într-un film de acțiune atunci când are loc o crimă iar cei șase se văd nevoiți să o rezolve.

Printre actori îi găsim pe Rachel McAdams , Jason Bateman, Kyle Chandler și Jesse Plemons.

Super Troopers 2 – premieră în 20 aprilie 2018

Partea a doua a comediei Super Troopers din 2001, aceasta este produsă de aceeași echipă de comedie Broken Lizard, adică Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter și Erik Stolhanske.

În centrul acțiunii sunt aceiași cinci polițiști locali trăzniți, aceștia fiind nevoiți să aibă în grijă o nouă secție de poliție rutieră într-o zonă de frontieră disputată de Canada și Statele Unite.

Blockers – premieră în 6 aprilie 2018

Trei adolescente fac un pact prin care se angajează să facă dragoste pentru prima oară în noaptea petrecerii de absolvire a liceului. Planul lor ajunge la urechile părinților, iar aceștia se văd nevoiți să pună la cale o complexă operațiune secretă casnică prin care le vor opri pe acestea să onoreze termenii înțelegerii.

Filmul este regizat de Kay Cannon, pe care o știm pentru serialele 30 Rock și New Girl, iar distribuția în conține pe Leslie Mann, Ike Barinholtz și John Cena.

Mamma Mia! Here We Go Again – premieră în 20 iulie 2018

Continuarea filmului Mamma Mia din 2008, acesta păstrează aceeași combinație de comedie romantică și film muzical. Sophie este acum administratorul vilei grecești după moartea mamei sale, iar atunci când rămâne însărcinată, prietenii încearcă să o încurajeze și fac o incursiune în trecut unde trec în revistă viața Donnei, care și ea a trebuit să răzbată în viață atunci când a rămas însărcinată când era încă minoră și nu avea o mamă care să o ajute și ghideze.

Pe lista actorilor îi găsim pe Amanda Seyfried, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Andy Garcia și Cher.

Half Magic – premieră în 23 februarie 2018

O comedie care încearcă să prezinte partea amuzantă a luptei unor feministe cu o lume a bărbaților, Half Magic este debutul regizoral și scenaristic al actriței Heather Graham.

Eroinele filmului încearcă să răzbată într-o lume pe care o consideră ostilă, iar alianța pe care-o fac le poartă pe un drum presărat cu muncă, prietenie, sex și umor către înțelegerea propriilor persoane dar și pe înțelegerea celor din jur, fie ei femei sau bărbați.

Gringo – premieră în 9 martie 2018

Un amestec promițător de comedie neagră și acțiune, Gringo îl are în prim plan pe omul de afaceri Harold Soyinka, care călătorește în Mexic în interes de afaceri. Acesta este nevoit să se confrunte cu partenerii de afaceri dubioși de acasă, cu șefii lumii interlope din Mexic și cu un mercenar cu probleme și întrebări existențiale și este pus în situația alegerii între viața onestă dusă până atunci și cea a unui criminal pus pe lista celor mai căutate persoane.

Distribuția îi include pe David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried și Thandie Newton.

Leave a comment