logo

Top 10 aplicaţii Android care-ţi vor schimba viaţa

Zilnic se lansează noi aplicaţii pentru mobil, tablete, PC, însă puţine ajung hituri. De obicei, popularitatea şi funcţionalitatea aplicaţiei o fac vandabilă.

Probabil că atunci când îţi cumperi un telefon nou, primele aplicaţii pe care ţi le instalezi sunt cele de mail, Facebook, What’sApp, Instagram, Twitter, Snapchat, Taxi, Uber, Google Maps ş.a. Am găsit zece aplicaţii, nu atât de celebre, dar care îţi pot schimba sau uşura viaţa.

10. CITYMAPPER
citymapper

Cu această apliaţie puteţi găsi traseele optime pentru maşină, transportul în comun, dar şi pe jos. Este potrivită pentru navetişti şi nevoile lor zilnice. Aveţi în timp real programul autobuzelor, dar şi al întârzierii trenurilor. Nu ştim dacă aplicaţia poate ţine pasul cu întârzierile din România.

9. HOPPER
hopper

Este aplicaţia perfectă pentru a vă asigura că primiţi cele mai bune oferte ale biletelor de avion. De asemenea, vă sugerează când este momentul oportun să vă faceţi rezervările. 

8. SWACKETT
swackett

Această aplicaţie care foloseşte prognoza meteo nu vă spune doar cum este vremea, ci şi ce ar trebui să îmbrăcaţi în funcţie de aceasta.

7. MONEFY
monefy

În caz că aruncaţi cu banii şi în stânga, şi în dreapta, atunci, această aplicaţie v-ar putea ajuta să vă daţi seama cât cheltuiţi. Cu monefy vă puteţi monitoriza toate cheltuielile şi poate nu veţi mai fi aşa de risipitori.

6. AROUNDME
aroundme

Oriunde v-aţi afla, cu această aplicaţie găsiţi cele mai apropiate restaurante, bănci, benzinării, hoteluri sau programul filmelor de la cel mai apropiat cinema.

5. DAY ONE/DIARO 3
diaro3

Această aplicaţie jurnal pentru iOS vă permite să înregistraţi nu numai meditaţiile din viaţa ta de zi cu zi, dar puteţi adăuga fotografii. Este un fel de jurnal. Diaro 3 este cea mai bună alternativă pentru Android.

4. TRELLO
trello

Cu Trello vă puteţi planifica pe termen lung tot felul de activităţi. Le ţine minte pe toate şi vă anunţă când se apropie termenul treburilor programate de voi. Este perfectă pentru proiectele de la serviciu, dar şi din timpul liber. De asemenea, le puteţi permite şi prietenilor voştri să vă acceseze lista.

3. MYFITNESSPAL
myfitnesspal-steps

Este un fel de dietă pe care o puteţi monitoriza permanent. Vedeţi câte calorii ardeţi în perioada pe care voi o stabiliţi. Trebuie doar să introduceţi înălţime, vârstă, sex, greutatea la care doriţi să ajungeţi şi multe alte lucruri care vă vor ajuta în procesul de pierdere în greutate. Monitorizaţi zilnic dieta. Puteţi introduce ceea ce mâncaţi şi exerciţiile fizice pe care le faceţi. Aplicaţia vă ţine la curent dacă sunteţi pe plus sau pe minus în procesul de slăbire. 

2. CLUE
iphone-clue

Da, s-a ajuns şi aici. Ciclul menstrual monitorizat prin smartphone. Aplicaţia vă spune cu precizie ziua când vă vine, când aveţi sindrom premenstrual, dar şi perioada propice pentru a rămâne însărcinate. Poate fi folosită şi de bărbaţi, în caz că nu cred partenera pe cuvânt.

1. POCKET

pocket

Dacă rămâneţi fără semnal sau net în metrou ori în timpul zborului cu avionul, aveţi o aplicaţie care vă lasă să vedeţi tot ce aţi salvat înainte pe telefon. Puteţi viziona clipuri, fotografii pe care nu aţi avut timpul sau cheful să le vedeţi în momentul când le-aţi salvat.

Leave a comment