logo

Jocul creat de romani care a obtinut una dintre cele mai mari note in Google Play

 

Embed:

Succesul prin internet si tehnologie vine daca stii sa iti distrezi utilizatorii. Asa ca o echipa de romani isi incearca din nou norocul cu un joc pentru smartphone. Cum devii patron virtual in Miami, aflam de la George Buhnic

Dupa succesul obtinut cu numeroase jocuri de strategie si aventura, cu design impresionant, precum “Merchants of Space” si “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”, Possible Games revine cu unul dintre cele mai provocatoare si interesante jocuri ale anului. “Tap Company” este un joc cu o poveste ampla si foarte bine detaliata, care se bazeaza pe simtul umorului de care va da dovada jucatorul, dar si pe curiozitatea si spiritul sau antreprenorial.

Tap Company propune fiecarui jucator sa devina patronul unui mic startup din Miami, care dupa ce dovedeste ca se pricepe la administrarea businessului si incepe sa aiba profit, in scurt timp va reusi sa faci atat de multi bani incat isi va permite deschiderea propriului cazinou.

Drumul interesant, misterios si greu insa de-abia acum incepe. Nu este deloc timp pentru relaxare si numararea banilor pe o plaja pustie. Pe langa atributiile oricarui patron si problemele care apar din aceasta meserie, jucatorul va intampina o serie de momente neasteptate, incitante si paranormale care il vor suprinde si acapara total in atmosfera jocului. Ce ii trebuie neaparat jucatorului? Degete rapide.

Jocul are deja 4.9 stele in Google Play – adica aproape de nota maxima. La iLikeIT, Stefan Iarca de la Possible Games dezvaluie mai multe despre acest joc si despre modul in care a fost creat de o echipa de 10 romani

 

 

 

 

 

 

Leave a comment