Warning: include_once(includes/license/adbc-edd-sample-plugin.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/nginx/domains/noutati-tehnologie.com/public/wp-content/plugins/advanced-database-cleaner-pro/advanced-db-cleaner.php on line 96

Warning: include_once(): Failed opening 'includes/license/adbc-edd-sample-plugin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nginx/domains/noutati-tehnologie.com/public/wp-content/plugins/advanced-database-cleaner-pro/advanced-db-cleaner.php on line 96
Nasa a creat cea mai tare imagine din istorie! Fotografia are 53 de miliarde de pixeli (53.000MP – Noutăți Tehnologie

Nasa a creat cea mai tare imagine din istorie! Fotografia are 53 de miliarde de pixeli (53.000MP

June 24, 2016

Uitati-va la imaginea de mai sus – este o fotografie cu Golden Gate Bridge din San Francisco, nu? Ei bine, este doar partial adevarat. In imagine este o masina care costa 330.000 de dolari, Bentley Mulsanne.

Compania britanica s-a folosit de tehnologia dezvoltata de NASA pentru panoramele facute de Curiosity pe Marte. Imaginea rezultata are 53 de miliarde de megapixeli iar cei de la Bentley spune ca versiunea printata ar fi de dimensiunea unui teren de fotbal. Au fost facute 70 de poze separate pentru imaginea finala.

Producatorul doreste sa sublinieze “atentia la detalii” pentru produsele lor. Daca vreti sa dati zoom singur, puteti intra pe site-ul creat de Bentley.

previous post next post

Leave a comment