logo

Și-a dus câinele bolnav de cancer într-o ultimă excursie

Numai cine iubește animalele poate avea idee ce durere poți simți când necuvântătorul tău este dignosticat cu cea mai cruntă boală: cancer.

Blestemul incurabil a intervenit și între Robert Kugler și companionul său, un labrador ciocolatiu pe nume Bella, când patrupedul a fost diagnosticat, în luna mai a anului trecut, cu osteosarcom sau cancer osos, în urma căruia și-a pierdut un picior prin amputare, deoarece risca să aibă probleme și cu plămânii din pricina răspândirii bolii necruțătoare. După intervenția chirurgicală, stăpânul Bellei a încercat să-i ofere acesteia cât mai multe momente frumoase, petrecând împreună tot timpul pe care îl mai avea de trăit. Deși, inițial, medicii au fost sceptici în privința cățelușei și i-au dat între trei până la șase luni, Robert a crezut în puterea miraculoasă a devotamentului și a inversat, oarecum, rolurile, devenind cel mai devotat, atent, grijuliu și iubitor stăpân.

Astfel, s-a hotărât să o ducă pe Bella într-o expediție uimitoare din care să acumuleze cele mai frumoase momente.

Cei doi aventurieri au profitat la maximum de timpul petrecut împreună și au poposit la Chicago, Key West, Nashville și Savannah, așa cum și-a propus Robert. Marea și fericita surpriză este că Bella călătorește și în prezent alături de stăpânul său, la 14 luni de la diagnostic!

Acesta ține legătura cu oamenii care le-au ascultat povestea și care îi admiră prin intermediul rețelelor de socializare pe care postează, din fiecare loc pe care îl vizitează, fotografii în care Bella se bucură de fiecare clipă de viață.

https://www.youtube.com/watch?v=tS_oB_I0trw

Leave a comment