Richard Hammond, fostul prezentator Top Gear a avut un accident grav cu maşina electrică la filmările „Grand Tour” din fericire nu este rănit grav

Richard Hammond este unul dintre cele mai apreciate personaje din istoria programelor BBC şi rămâne foarte plăcut chiar şi acum când s-a mutat la Amazon. După cum ştiţi, fostul co-host „Top Gear” e acum coleg cu Jeremy Clarkson şi James May la „Grand Tour” pe Amazon. Ei bine fanii săi au tras o sperietură în acest weekend, când s-a aflat că Hammond a fost implicat într-un accident grav.

După cum vedeţi maşina sa electrică a fost făcută praf, dar din fericire „Hamsterul” nu a fost grav rănit. El se afla la bordul unei maşini Rimac Concept One, o supermaşină electrică şi cumva s-a ajuns la acest accident grav, care a lăsat vehiculul scrum. Din ce am înţeles nu a fost vreo altă persoană implicată şi circumstanţele nu sunt foarte clare. Hammond are un genunchi fracturat şi se pare că avea nevoie de o operaţie pentru a îşi recăpăta mobilitatea.

Accident masina electrica Richard Hammond (2)

Gazda „Grand Tour”, Jeremy Clarkson a declarat că este cel mai mare accident pe care l-a văzut vreodată, speriindu-ne şi mai mult. Nu e totuşi cel mai grav incident în care este implicat Hammond, care în 2006 a suferit leziuni cerebrale după ce drag racerul Vampire a zburat de pe circuit. Atunci simpaticul britanic a fost chiar în comă o perioadă, dar şi-a revenit până la urmă.

Mai jos vedeţi accidentul lui Hammond, care a avut loc în acest weekend la Hillclimb Helberg. Rimac Concept One este o supermaşină care a debutat la Geneva Motor Show în acest an. Automobilul provine din Croaţia şi a fost produs în doar 8 modele. Atinge suta în 2.6 secunde şi ajunge la viteză maximă de 354 km/h.

Leave a comment