logo

Renumitul brand exclusivist Leica va lansa o camera foto compacta accesibilă omului de rând

În cele din urmă, marca Leica a fost asociată cu produse exclusiviste care nu sunt disponibile pentru utilizatorii obișnuiți, dar sa schimbat odată cu parteneriatul cu Huawei, care a pus o cameră Leica în buzunarul unui smartphone de tip P. Leica continuă să se alăture companiei Panasonic pentru a face camera C-Lux cu un corp compact și o lentilă cu distanță focală la un preț scăzut.

Camera Leica C-Lux nu pare să fie rebranding pentru Panasonic Lumix ZS200, cu un aspect mai elegant și opțiuni exclusive de culoare. Avem două variante, un aur strălucitor și un albastru închis (Light Gold și Midnight Blue), decorate cu punct roșu iconic Leica. În comparație cu prețul inițial de 800 de dolari Panasonic, versiunea C-Lux de 1.050 dolari este mai scumpă, dar cu mult sub prețul unui aparat de măsură Leica.

Din fericire, performanța C-Lux nu este dezamăgită, deoarece Lumix ZS200 era deja un model foarte bun. Este echipat cu un obiectiv f / 3.3-6.4 de 24-360 mm care oferă un zoom optic de 15x, un senzor cu diagonala de 20 de megapixeli și un sistem de focalizare în 49 de puncte. Aparatul foto poate înregistra 10 cadre pe secundă, poate înregistra la rezoluția de 4K la o rată de transfer de 100 Mbps (limită de 15 minute) și are un afișaj digital cu afișaj digital de 2,33 megapixeli. De asemenea, camera beneficiază de conexiuni Bluetooth și Wi-Fi.

Acest model este probabil dedicat celor care doresc o cameră de înaltă performanță care este puțin cam concentrată sau pentru utilizatorii Leica mai scumpi care doresc o cameră compactă compactă care să respecte standardele companiei. Sursa: www.go4it.ro

 

Leave a comment