logo

Renault va lansa un nou model de de Dacia Duster

Dacia nu se mulţumeşte cu noua versiune de Duster şi ar lucra la un SUV şi mai mare. Confirmarea a venit chiar de la Marc Suss, şeful Global Access Program în cadrul Renault, care coordonează proiectele Dacia.                                                                                                                                      

Conform oficialului ni se pregăteşte un SUV şi mai mare, un soi de “frate mai mare” pentru apreciatul Duster. Va fi dezvoltat în următorii ani de către Renault şi se va încadra cu brio şi în familia Kaptur. Suss a menţionat şi că modelele Sandero şi Logan vor fi reînnoite peste mai puţin de 2 ani. Pe lângă modelele mai mari de tip Duster/Kaptur, se pregătesc şi noi unităţi Kwid pentru piaţa din India.

Circulă deja şi un nume pentru acel “Duster mai mare” şi anume Grand Duster, care sună destul de catchy încât să fie păstrat şi ca nume oficial. Marc Suss a oferit şi detalii despre modelul de business al maşinilor cu preţ scăzut de la Dacia. Dacă maşinile upmarket pornesc de la designeri şi ingineri, adică doleanţele şi ideile lor, la Dacia se porneşte întâi de la cost şi eficientă de producţie per componentă.                            Surce-https://volan.ro

Leave a comment