logo

Picasa, unul dintre cele mai bune programe de editat foto pentru incepatori

Picasa Google este un program de editare foto – dar este, de asemenea, mult mai mult de atât. Picasa îți oferă toate caracteristicile cu care esti familiarizat într-un program de editare foto, și totul gratuit. Deci, cu Picasa, poți decupa imagini, redimensiona, adăuga efecte, elimina efectul de ochi roșii din fotografii, accesorii de culoare, retușări și multe altele.

Dar Picasa oferă, de asemenea, o modalitate excelentă de a organiza imaginile existente: cu ajutorul procesului de recunoaștere facială. Acesta funcționează în felul următor: software-ul trece prin toate fotografiile și este capabil de a grupa împreună toate fotografiile pe care crede că aparțin aceleiași persoane. Desigur, software-ul nu este întotdeauna corect, și astfel îți oferă opțiunea de a confirma selecția. Când se face acest lucru, poți localiza foarte ușor fotografiile unei anumite persoane doar prin căutarea lor după nume. Programul oferă chiar mai multe opțiuni de organizare: poți marca fotografiile și chiar le poți localiza pe o hartă, care reprezintă adăugarea de informații despre unde a fost capturată fotografia.

Dar poate că unul dintre cele mai bune lucruri despre Picasa este cât de ușor se integrează cu activitatea ta online. Este foarte ușor să partajezi fotografiile pe rețelele sociale, prin e-mail prietenilor tai, sau le poți posta cu ușurință pe blogul tău. Cu Picasa, există mereu o conexiune între tine și fotografiile tale.                                                                                      Link descarcare Picasa: https://picasa.ro.softonic.com/

Leave a comment