logo

Oferta Canon EOS 70D + imprimanta Canon Selphy CP910

 

Canon îl afișează într-o promoție interesantă la mai multe magazine online și de retail din țara noastră. Alături de Canon EOS 70D primiți ca bonus și imprimanta Canon Selphy CP910, potrivită celor interesați să imprime fotografiile, fără a mai face un drum spre un centru specializat și la calitate excelentă. Am un Canon Selphy de generație mai veche și pot să certific că se descurcă impecabil, plus că are o conectivitate largă (imprimi de pe card, stick USB sau cameră și telefon pentru modelul aflat în promoție).

Mai multe detalii legate de Canon EOS 70D găsiți pe Canon.ro. Promoția este valabilă până pe 8 mai, iar informații complete aveți pe pagina de Facebook a Canon România.

Canon 70D este în vizorul meu pentru ce știe la nivel de fotografii și clipuri video, dar și pentru partea de conectivitate. Dispune de Wi-Fi, dar și de aplicații dedicate: Canon PRINT și Canon Camera Connect. Prima aplicație ajută în imprimarea imaginilor, iar Canon Camera Connect permite transferul fotografiilor de pe aparat în telefonul mobil. Personal, un astfel de feature m-ar ajuta la evenimentele de lansare ale unor produse, pot să livreze fotografii de calitate bună spre site, canalele de social media etc. Aduce și controlul camerei, direct de pe smartphone.

 

Leave a comment