Mitsubishi prezintă o noua generație de SUV-uri moderne – GT-PHEV

Cei de la Mitsubishi plănuiesc o nouă genereatie de SUV-uri bazate pe tehnologia PHEV ce aduce un sistem hibrid avansat. Această tehnologie va fi prezentă pe modelele de vârf ale companiei, iar cei de la Mitsubishi spun că acest concept este menit să prezinte de ce este capabil sistemul PHEV.

mitsubishi-gt-phev-concept-01

Un alt scop al conceptului GT-PHEV este de a ne prezenta şi noile linii de design ale companiei. Că tot am adus vorba, haideţi să aruncăm o privire asupra aspectului şi elementelor de design ale noului SUV. Primul lucru care iese în evidentă este o oarecare asemănare cu modelul Evoque a celor de la Range Rover. Conceptul are un plafon bine delimitat de restul caroseriei, şi se pare că cei de laMitsubishi s-au concentrat destul de mult asupra acestuia, având o mică cădere în partea din spate şi un finisaj ce pare a fi semi-mat.

mitsubishi-gt-phev-concept-03

Din partea din faţă, conceptul iasă în evidenţă prin farurile subţiri şi lunguieţe, dar şi prin proiectoarele de ceaţă proeminente. Cele două elemente se leagă între ele printr-o bandă cromată ce arată foarte bine. Lateralul maşinii prezintă unghiuri ascuţite, iar desgin-ul în sine este este unul liniar, schimbarea fiind bine venită. În partea din spate, spectacolul continuă, iar forma lunguiaţă a maşinii este evidenţiată de plafon, dar şi de stopurile înguste.

mitsubishi-gt-phev-concept-04

Din ceea ce cunoaştem până acum, se pare că maşina va avea o autonomie electrică de 120km, şi 1.200 km în modul hibrid. Legat de sitemul PHEV, se pare că avem un motor în partea din faţă şi două în spate pentru a oferi tracţiune integrală. Totul sună foarte bine şi rămâne de văzut ce va aduce firma japoneză în viitor.

Leave a comment