logo

Frank Richards barbatul cu abdomenul de fier si-a tras o ghiulea cu tunul in burta si nu a patit nimic

Tipul asta a facut istorie in anii ’50-’60 si sunt foarte putine imagini ramase cu performantele lui.

Barbatul cu abdomenul de fier! Si-a tras o ghiulea cu tunul in burta. Frank “tun” Richards este unul dintre oamenii despre care internetul nu stie foarte multe pentru ca a trait in anii 1920 – 1970, dar daca atunci ar fi existat Youtube si Facebook cu siguranta ar fi fost o vedeta mondiala.

Tipul asta era atat de puternic incat orice lovitura primea in stomac putea sa o indure fara probleme. Abdomenul lui de fier putea sa suporte sute de pumni chiar si de la cei mai puternici pugilisti, barbati in toata firea care sareau pe el si chiar si lovituri dure cu un ciocan urias. Iar cand a dus totul la un alt nivel a fost momentul cand pur si simplu a vrut sa faca o cascadorie care l-ar fi putut omora.

A luat un tun cu ghiulea care era proiectat in asa fel incat sa arunce proiectilul cu viteza maxima chiar in abodmenul lui. Pana la acel moment lumea nu era deloc obisnuita cu asemenea lucruri ciudate si multi veneau din toata America sa-l vada pentru ca aproape nimeni nu credea ca este posibil asa ceva.

Leave a comment