Se pare că suprapopularea pieţei cu SUV-uri tot mai compacte şi mai incapabile de a face faţă condiţiilor de offroad, adeseori disponibile doar cu tracţiune faţă, începe să dea un efect neaşteptat la polul opus, generând o revigorare a segmentelor de offroader-e pur-sânge.
Defender e pe cale să primească o nouă generaţie. Suzuki Jimny i-a înnebunit pe fanii de offroader-e cu noua sa generaţie şi, acolo unde se vinde, abia reuşeşte să facă faţă cererii, iar pe unde încă n-a ajuns, e aşteptat cu sufletul la gură. Iar acum a venit şi rândul celor de la Ford să-i

bucure pe aceşti pasionaţi. Americanii au confirmat că anul viitor vom fi martorii lansării unei noi generaţii, reînviate, a legendarului Ford Bronco!

Deocamdată operăm doar cu nişte imagini generate digital, pe baza unor concepte de design, dar oficialii Ford

au confirmat că Bronco va păstra caracterul unui offroader autentic, exact ca şi predecesorul său. Ba chiar ar putea avea şi versiuni cu două uşi, după cum i se cuvinte unui offroader adevărat.

https://www.youtube.com/watch?v=krkcBnTBwQI&feature=share

Unul din motoarele, care ar urma să se regăsească sub capotă, e V6-ele

de 2.7 litri, EcoBoost. El va
putea fi cuplat, evident, la o cutie
de viteze automată, dar ieri au
apărut şi primele zvonuri despre o
posibilă cutie manuală, cu care
acesta va putea fi combinat, iar
aceasta ar putea avea 6 sau
chiar 7 trepte, provenind de la
compania Getrag.
Un lucru e cert: viitorul Ford Bronco va fi un băiat dur în offroad, cu tracţiune integrală adevărată, un şasiu potrivit şi o geometrie, care să-i permită să facă faţă oricăror porniri de aventură. Din păcate, deocamdată noul Bronco e confirmat doar pentru continentul nord-american.

Comments

0 comments