Forsaken (2015)

În westernul Forsaken regizorul Jon Cassar a distribuit alături de Donald Sutherland pe  Kiefer Sutherland (fiul), Demi Moore, Brian CoxJonny Rees ș.a.

După ce își abandonează arma și reputația de ucigaș iute de mână, John Henry (Kiefer Sutherland) se întoarce în orașul său natal în speranța de a-și repara relația cu tatăl Rev. Clayton (Donald Sutherland)  de care s-a înstrăinat cu ani în urmă.

Sicario (2015)

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La granița dintre Statele Unite și Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internațional de droguri desfășurat cu implicarea forțelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza crește atunci când aceștia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizații criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniță, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce știa pentru a supraviețui.

Kung Fu Panda 3 (2016)

După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Serialul săptămânii

Alături de filmele recomandate mai sus, am ales un serial, și pe viitor în fiecare săptămână vă vom prezenta și recomanda câte un serial dintre cele mai bune.

Lucifer (2016)

Lucifer, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Lucifer e un serial cu un potențial extraordinar,  în primul rând subiectul ( Lucifer lucrează cu poliția). Înca un plus al acestui serial este dat de actorul care interpretează rolul lui Lucifer (Tom Ellis)prin jocul său actoricesc dându-i o prezenta foarte carismatică personajului.

Vizionare plăcută!

Comments

0 comments