Filme de weekend. Recomandări 19.08.2017

Inconceivable (2017)

Angela și Brian Morgan sunt doi doi doctori ce formează o frumoasă familie împreună cu fiica lor, Cora, într-un orășel american liniștit. Viața familiei se împletește la un moment dat cu cea a lui Katie, o mamă singură care încearcă să-și crească fiica, pe Maddie, atunci când Katie e invitată să locuiască în casa de oaspeți a familiei Morgan, și apoi acceptă postul de bonă pentru micuța Cora. Ușor, ușor, legătura dintre cele două femei o ia pe o pantă periculoasă, pe măsură ce Katie se leagă tot mai mult de Cora, căreia îi spune că ea este mama ei, iar minciunile și secretele ascunse o aduc pe Angela în pragul disperării. Tensiunea ajunge la cote maxime când Angela descoperă lucrurile ascunse din trecutul lui Katie și își dă seama că aceasta suferă de o boală mentală, abia după ce aceasta acceptă să-i poarte ca mamă surogat, copilul. Oare va afla familia secretele ascunse ale lui Katie, ce stau să o ajungă din urmă, sau va reuși Katie să țină mai departe ascunse secretele sale tenebroase?

The Recall (2017)

The Recall 2017 este un film științifico-fantastic, scris după un scenariu şi regizat de Mauro Borrelli avându-i în rolurile principale pe actorii Wesley Snipes, Niko Pepaj şi RJ Mitte. Charlie împreună cu prieteni lui vor să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la o cabană situată în apropierea unui lac. Odată ajunşi la cabană pornesc televizorul. La ştiri se anunţă observarea unei grupări mai puţin obişnuite de nori care şi-au făcut apariţia peste tot pe Pământ. Prietenii descoperă la scurt timp că astfel de nori plutesc şi deasupra cabanei lor. Încearcă să se apere dar sunt răpiţi de extratereştri şi duşi la nava mamă. Singurii care au scăpat de invazia extraterestră sunt Charlie şi Anne care acum trebuie să se bazeze pe ajutorul unui vânător local excentric care se pare că ştie o mulţime de lucruri despre acest atac. Vânătorul le explică că o profeţie a anunţat sosirea acestei zile de ani de zile şi face parte dintr-o răpire masivă, pusă la cale de extratereştri.

68 Kill (2017)

Chip (Matthew Gray Gubler) și Liza (AnnaLynne McCord) sunt un cuplu deosebit de fericiți. Doar ca atunci când Liza vine cu ideea de a fura 70 mii de dolari, Chip începe să observe latura întunecată a lui Liza. Acum Chip are o armă, o fată în portbagaj și mai puțin de 24 de ore pentru a decide cum să iese din această mizerie.

Serialul săptămânii

Power (2014-)

Power este povestea lui James ‘Ghost’ St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor.

(2014

 

 

 

 

 

Leave a comment