Filme de weekend. Recomandări 12.08.2017

The Ottoman Lieutenant (2017)-Locotenentul Otoman 

The Ottoman Lieutenant ne expune povestea de dragoste dintre o asistentă medicală idealistă, de origine americană, și un ofițer turc, în timpul Primului Război Mondial. O femeie frumoasă de puternică va părăsi Statele Unite, după ce întâlnește Jude un medic american care conduce o misiune secretă în Imperiul Otoman unde este pe cale să explodeze un război mondial.

El guardián invisible – Paznicul nevăzut (2017)

Pelicula El guardián invisible este un film plin de suspans în regia lui Fernando González Molina. La marginea râului Baztán din Navarra, apare trupul gol al unei tinere adolescente de 13 ani ucisă, tânăra fiind dată dispărută de acasă de o luna, inspectorul Amaia Salazar care efectuează anchetă, se confruntă cu o situație complicată a cazului, cercetare Amaia este o cursă contra cronometru pentru a da un criminal nemilos, într-un teren fertil în superstiții și vrăjitorie.

Atomic blonde: Agenta sub acoperire (2017)

Lorraine Broughton (Charlize Theron) este unul din cel mai buni agenți aparținând serviciilor secrete britanice care lucrează sub acoperire ce îşi arată toate atuurile de spion şi apelează la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit.

Serialul Săptămânii

El Chapo (2017-)

Serialul, în care baronul drogurilor “El Chapo” este interpretat de actorul mexican Marco de la O, a fost difuzat deja în luna aprilie. serial despre viața baronului mexican al drogurilor Joaquin “El Chapo” Guzman, arestat la Los Mochis (statul Sinaloa, nord-vestul Mexicului), la șase luni de la evadarea sa spectaculoasă din închisoarea de maximă securitate Altiplano. Serialul este povestea notoriosului traficant de droguri, El Chapo, care inca de tanar a lucrat prin ani 90′ pentru Cartelul Guadalajara si dupa aceea urmand ascensiunea lui la putere prin ani 90′ totul concluzionandu-se cu caderea lui in anul 2016.

 

Leave a comment