Am aflat de curând că programul de editare foto (inclusiv RAW) DxO Optics Pro 9 este dipsonibil gratuit. Astfel că până pe 31 august 2016 puteți primi o licență full, gratuit, de utilizare a unuia dintre cele mai bune soft-uri de editare foto.

DxO Optics Pro 9 este disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac. Deși sunt diferențe considerabile între el și Lightroom, de exemplu, la rapiditate, DxO Optics rămâne în continuare un etalon în privința calității. Prin mâinile echipei DxOMark au trecut din 2002 până acum peste 9.000 de produse foto care au fost testate în cel mai mic detaliu.

Direct spus, ei dau tonul topurilor cu celor mai bune aparate foto ori obiective și servesc drept punct de referință pentru cele pasionații din domeniu.

Așadar, sunt convins că în soft-ul produs de ei, DxO Optics Pro, au introdus măcar puțin din avantajele pe care le-au obținut testând atâția ani aparatură foto. Mă refer la tot felul de parametri care s-ar putea adapta (ca să dea un randament mai bun) pe fiecare model de aparat foto ori obiectiv, așa cum sunt profilele pe care le are Lightroom-ul.

Eu zic că merită încercat DxO Optics Pro. Și, chiar dacă nu vă „câștigă”, cred că merită să-l țineți la îndemână cel puțin ca variantă de back-up.

Descarcă gratuit DxO Optics Pro 9