Printre numeroasele gadget-uri pe care GearBest.com le are în ofertă am găsit și acest termometru special pentru monitorizarea temperaturii la duș. Produsul se conectează foarte simplu direct la robinet și în continuarea sa vom conecta și furtunul de la duș, fix precum se vede în imaginile de aici. Dispune de un ecran LED pentru afișarea temperaturii și este bineînțeles rezistent la apă.

Nu are nevoie de baterii sau electricitate și nu aveți nevoie de scule speciale pentru montarea sa. Îl văd drept un produs ideal pentru famiile în care se află copii, asta pentru că băile sunt întotdeauna problematice și având un asemenea tool la dispoziție puteți verifica mai atent temperatura pentru apa caldă.

La fel de bine se potrivește și pentru cei care se confruntă cu dușuri prea fierbinți sau prea reci, situații pe care vrând nevrând le întâlnim în viață. GearBest vinde dispozitivul de față la suma de doar 12.99 dolari, preț foarte bun pentru un așa produs util. Îl puteți achiziționa de aici! De asemenea puteți găsi mai multe discount-uri în oferta retailerului de Single’s Day!