Daca aveti un televizor HD fara caracteristici „smart” si nu va permiteti unul nou sau nu doriti inca sa-l inlocuiti pe cel existent, trebuie sa stiti ca exista o serie de alternative: dispozitive care pot adauga caracteristici smart televizorului existent, iar unele dintre ele sunt destul de convenabile ca pret. Mai jos doua idei cum sa-ti transformi tv-ul in smart. Vom incepe cu cea mai ieftina alternativa Google Chromecast 3 Hdmi Streaming Media Player costa 19999 Lei
Chromecast este un dispozitiv de streaming media care se conecteaza la portul HDMI al televizorului. Pur si simplu utilizati dispozitivul mobil si televizorul detineti ca sa vizionati emisiunile TV preferate, Netfix, Youtube muzica, sport, jocuri si altele. Chromecast functioneaza cu IOS , Android Mac® si Windows. A doua artenativa care o folosesc eu si sant foarte multumit este Blu-ray Player Sony BDPS1700 DVD player Smart costa 34999 Lei si in acesti bani te alegi cu un Dvd player Blu-ray foarte bun si transformi si tv-ul in smart, eu zic o afacere buna,mai jos cateva specificatii despre Sony BDPS1700
Vizionati filmele dvs. preferate in Full HD cu BDP-S1700. Imaginile sunt detaliate si limpezi, iar culorile capata o intensitate noua bogata multumita culorii TRILUMINOS™.
Detaliile luminoase, inclusiv pentru DVD-urile, discurile Blu-ray Disc™ si continutul online redat in timp real. BDP-S1700 converteste filmele de definitie standard de pe DVD-uri la calitate apropiata HD, astfel incat sa le vedeti realizate frumos in detalii rafinate.
Conectati-va online si explorati. Obtineti acces instantaneu la cele mai recente filme, melodii, programe Catch-up TV si altele. Rasfoiti o serie de canale online sau incarcati cele mai recente clipuri video pe YouTube™.
Designul minimalist al playerului BDP-S1700 este conceput cu eleganta pentru a veni in completarea oricarei camere de zi, cu cadrul sau compact de 23 cm (9,1″) x 3,9 cm (1,5″) care incape perfect chiar si in cele mai inguste spatii.

Comments

0 comments