logo

Sfaturi pentru miri – Cum sa combati emotiile din ziua nuntii

Si cum bine spune William Shakespeare, nunta reprezinta intai de toate unirea inimilor pentru ca mainile sa poata ramane vesnic unite….pentru ca inainte de toate iubirea sta la baza drumului vostru in doi.

Stim ca ziua nuntii este una plina de emotii, trairi intense, ganduri dar la fel de bine stim cat este de important sa te bucuri de fiecare moment din ziua nuntii, pentru a ramane adanc in suflet, pentru ca tot ce ramane sunt amintirile si de aceea avem pentru tine 5 pasi practici de urmat:

1. Alege furnizori de incredere pentru ziua nuntii, atunci cand in jurul tau ai oameni de incredere totul devine mai usor:

  • alegerea unui salon de evenimente care sa arate asa cum ai visat in nunta visurilor tale, cu personal amabil care sa trateze invitatii asa cum tu ai dori sa fi tratata.
  • alegerea unei formatii care sa corespunda gusturilor voastre muzicale dar si ale invitatilor, cu care sa stabiliti de la bun inceput programul.
  • alegerea fotografului de nunta si a videografului care va vor furniza singurele amintiri ce vor ramane marturii peste ani, alegeti o echipa foto video ai caror membrii sa va furnizeze sfaturi, oameni veseli si comunicativi ca si voi, o zi atat de importanta trebuie lasata in grija unor oameni profesionisti (am accentuat cuvantul oameni profesionisti, deoarece multi furnizori din acest domeniu sunt doar ” fotografi” sau „videografi”, cautati oameni profesionisti pentru care evenimentul vostru chiar conteaza si nu este doar unul in plus din sezon)

2. Responsabilizeaza-ti apropiatii, pentru ca voi in calitate de miri sa nu duceti toate grijile pentru ziua cea mare, domnisoarele de onoare sau cavalerii trebuie sa va ajute in ziua cea mare, de aceea atunci cand aveti nevoie de un serviciu, spuneti-le pe nume, astfel se va crea responsabilitatea si cel numit va sti ca este direct raspunzator („Andreea, te rog sa iei pantofii de schimb” suna mai bine decat „Sa ia cineva pantofii de schimb”, acel cineva nu va lua pantofii)  ?

3. Bucurati-va de fiecare moment al zilei, nunta este unica si trece extrem de repede, de aceea inca de dimineata savurati fiecare etapa, fiecare clipa, bucurati-va din plin ca ziua cea mare a sosit, folosti emotiile constructiv si nu lasati nimic sa perturbe bunul mers al lucrurilor.

Bifati ceea ce aveti de facut pe un check-list facut cu cel putin o zi inainte, astfel o sa aveti organizate toate lucrurile „de facut”, prin planificare nu o sa aveti surpriza ca anumite lucruri au fost omise:

  • la make-up, intrucat aveti deplina incredere in persoana care va face aceasta etapa si mai ales in produsele folosite, lasati-va pe mana ei si relaxati-va
  • pregatirile, moment atat de drag cel mai adesea in casa parintilor alaturi de apropiati, rochia, accesoriile si toti cei dragi voua, plini de emotii vor fi surprinsi de fotograf, asigura-te ca toate lucrurile necesare vor fi la un singur loc puse cu o zi inainte
  • Cununia Religioasa, momentul in care dorintele voastre incununate de slujba va vor uni si va vor ajuta sa porniti cu ganduri pozitive spre viata in doi (atentie la pantofiori, oricat de eleganti sunt nu uitati sa fie si comozi)
  • sedinta foto, alocati 2 ore intr-o locatie draga voua (stabilita luand in calcul si sfaturile fotografului, in functie de specificul nuntii)
  • petrecerea, atmosfera si starea generala depinde de starea vostra, asigurati-va ca fiecare invitat va fi intampinat cu un zambet, multumiti ca sunt alaturi de voi intr-o zi atata de importanta.

4. Nu incerca sa setezi perfectiunea, seteaza-ti astepari dar fi realista.
Stim ca vrei sa fi cea mai frumosa mireasa si totul sa decurga ca un ceas elvetian, dar acest lucru trebuie planificat din timp. Indiferent ce eveniment apare, incearca sa ramai flexibila si sa vezi partea plina a paharului, emotiile negative nu-ti vor face nunta mai frumoasa.

5. Nu uitati: Orice mireasa este frumoasa, atat timp cat frumusetea vine din interior si sa apreciati ca ceea ce va adus impreuna este cel mai minunat sentiment „Dragostea nu inseamna sa priviti unul la celalalt , ci sa priviti in aceeasi directie.                                                                                                                                                                                                                               Cum sa ai fotografii bune la nunta 15 sfaturi pentru miri

Leave a comment