O nouă etapă în istoria protecţiilor ecranelor de telefon începe azi, odată cu prezentarea lui Gorilla Glass 6. Cea mai nouă protecţie pentru display-urile de terminale mobile a fost prezentată în ultimele 24 de ore şi aflaţi mai jos ce potenţial are.

Corning se laudă că ar fi “cea mai rezistentă sticlă de până acum”. Poate de această dată testele lui JerryRigEverything o să treacă şi dincolo de nivelul 6 din 9 la zgârierea cu vârfuri ascuțite. Odată cu sosirea lui Gorilla Glass 6 creşte atât rezistența panoului, cât şi capacitatea de a supravieţui la multiple scăpări. Un studiu recent publicat de Corning indică faptul că mai toţi consumatorii îşi scapă terminalele mobile de câteva ori pe an.

Ştiind asta Corning a mizat pe un material nou pentru Gorilla Glass 6, care rezistă la multiple incidente de scăpare. În testele de laborator a supravieţuit la o medie de 15 scăpări de la un metru înălţime pe suprafaţă dură. Datorită tratamentului chimic asupra sticlei, aceasta devine mai rezistentă la niveluri ridicate de compresie, peste Gorilla Glass 5.

Vor fi multiple aplicaţii ale tehnologiei, atât în fața telefonului, cât şi în spate. Sunt şanse ca GG6 să debuteze pe Galaxy Note 9, conform unor zvonuri. Tehnologii de gen pot fi folosite şi la parbrize, pentru că Corning e implicată şi în zona auto. Aşteptăm acum şi testele ceva mai hardcore în faţa camerei.Sursa: www.mobilissimo.ro

Comments

0 comments