logo

Celebra camera detaşabilă DxO One vine acum şi pe Android

In cazul în care nu aţi auzit de DxO, e vorba despre o companie specializată pe realizarea de ataşamente foto pentru smartphone-uri. Practic au creat o cameră externă pentru terminalele iOS şi acum vor să o aducă şi pe cele Android. DxO One a fost bine primit pe iPhone, acolo conectându-se via port Lightning.                                                               

Noua versiune va avea conector USB Type-C, iar DxO a confirmat chiar la începutul săptămânii trecerea la Android. Camera va fi compatibilă cu orice telefon sau tableta cu port USB Type-C. Avem de-a face cu un accesoriu mare cam cât o cameră de acţiune, din acelea care se tot vând în China la preţ mic. Acest device are un senzor de 20.2 megapixeli, cu deschidere F/1.9 şi ştie şi captură RAW.

Integrează un ecran touch pentru navigare şi meniuri şi cântăreşte 108 grame. Măsoară 26.25 mm în grosime, deci e un accesoriu destul de masiv de ataşat la un telefon modern şi subţire. Versiunea iOS costă 499 dolari, deci ne aşteptăm la un preţ similar. Mai multe informaţii şi un program “Early Access” vor fi oferite de pe 2 noiembrie.

Ce e impresionant e că primim un senzor de 1 inch aici şi toţi utilizatorii produsului de până acums-au declarat încântaţi de calitatea fotografiilor. Camera ar trebui să includă un slot microSD şi vine cu propria baterie, care îi asigură 200 de fotografii realizate.

Leave a comment