Bentley lanseaza un super-car în ediție limitată – Bentley Continental 24

Cu scopul de a marca reîntoarcerea în cursa de 24 ore Nürburgring, producătorul britanic Bentley a anunțat astăzi lansarea unei versiuni limitate al lui Continental. Super car-ul se va numi Continental 24 și după cum puteți bănui, întreaga producție va fi limitată la doar 24 automobile, cu mențiunea că acestea vor sosi doar pe plan european.

bentley-team-abt-continental-gt3-1

Poate cea mai interesantă parte este aceea că noul bolid va aduce sub capotă noul motor W12 de pe Bentley Continental GT Supersports capabil să dezvolte 700 cai putere. Va primi și o evacuare din titaniu, iar printre culorile disponibile vom avea o nuanță de galben numită Monaco Red, respectiv o nuanță de roșu St. James Red combinată cu un negru glossy.

Și jantele de 21 inch primesc nuanța de culoare principală și efectul dat de combinația cu negru este de-a dreptul captivantă. Interiorul adoptă aceeași temă în două tonalități de culoare, fie cu accente de galben sau roșu în funcție de modelul pentru care se optează. Avem desigur scaune îmbrăcate în piele Alcantara.

Cele 24 unități Continental 24 vor fi disponibile începând din luna iunie la un preț de 280.600 dolari!

Leave a comment