logo

ASUS ZenFone Zoom Unboxing: cel mai subţire smartphone cu zoom optic 3X

La doar o zi după ce telefonul ASUS ZenFone Zoom a fost lansat oficial în România, iată că îl avem şi noi la teste şi vă prezentăm unboxingul de mai jos. Acest model se remarcă prin faptul că e cel mai subţire smartphone cu zoom optic 3X de pe piaţă.
 ASUS ZenFone Zoom Unboxing
El costă 2.230 lei şi noi testam versiunea ZX551ML, care aduce 4 GB RAM şi un procesor quad core Intel Atom Z3580. Vedeta este însă camera de 13 megapixeli, cu stabilizare optică, telemetru laser, lentile Hoya, senzor Panasonic şi zoom optic 3X. În cutia acestui device se află un lanyard, blitzul extern ZenFlash, care se ataşează magnetic la telefon şi se conectează via cablu USB, dar şi încărcătorul, manulul, căştile şi cablul USB.
 ASUS ZenFone Zoom, continutul cutiei
Telefonul vine pe negru sau alb, rulează Android 5.0 Lollipop cu Zen UI aplicat peste şi cântăreşte 185 de grame. Măsoară între 5 şi 11.95 mm în grosime, de la cel mai subţire la cel mai gros punct al său şi integrează şi un display Full HD de 5.5 inch, dar şi o baterie de 3000 mAh. În faţă se află o cameră de 5 MP pentru selfie, iar în unboxing am aruncat şi o scurtă privire asupra interfaței camerei, dar şi a lui Zen UI.

Leave a comment