logo

Aceasta a fost cea mai descarcata aplicatie in Romania! Zeci de mii de oameni au instalat-o si a depasit WhatsApp si Facebook!

 

https://www.youtube.com/watch?v=emOLfjtSqJQ

https://www.youtube.com/watch?v=iM43bYuisYA

Aplicatia a fost creata in Romania de o companie de telecomunicatii.

O noua aplicatie de chat, phonecall si videocall incepe sa atraga pe piata din Romania. Creata de romani,intra in competitie cu WhatsApp si Telegram. Are insa un avantaj important fata de acestea – sistemul de recompensare pentru utilizatori. Acestia pot castiga bani pe care apoi ii pot dona.

Lansata oficial la sfarsitul lunii octombrie, WowApp a depasit 200.000 de utilizatori intre timp, fiind cea mai descarcata aplicatie in Romania in ultimele zile.

Pe WowApp iti poti face cont doar cu o invitatie. Pentru a va face cont, intrati aici.

Am testat in aceasta perioada aplicatia si este o alternativa foarte buna la aplicatiile existente, avand marele plus dat de sistemul de recompensare – odata intrat in aplicatie, activezi Advertise Me si reclamele pe care le vezi iti aduc bani sub forma unor Wow Coins.

Pe site-ul principal ne sunt prezentate cele 6 elemente esentiale ale aplicatiei WowApp:

1. WowApp este complet gratuita si te plateste pentru folosirea ei.
2. WowApp este o aplicatie de chat, calling si video calling
3. WowApp distribuie utilizatorilor peste 70% din veniturile generate.
4. Fiecare utilizator decide ce sa faca cu veniturile din WowApp. Sa le doneze catre o cauza, un ONG sau sa le transfere in contul propriu.
5. Modul Privat. Converseaza si impartaseste informatii, fisiere si videoclipuri in mod securizat, fara a lasa vreo urma in arhiva serverelor WowApp.
6. In prezent, in aplicatie sunt inscrise peste 2000 de ONG-uri si cauze sociale din toata lumea, inclusiv Romania. Iar lista este in continua crestere.

Leave a comment