logo

10 artişti cu figuri ciudate care au devenit sex-simboluri

Frumuseţea este foarte greu de explicat, asta pentru că fiecare vede în mod diferit ceea ce consideră a fi frumos. Unii apreciază armonia trăsăturilor fizice sau, din contră, suma imperfecţiunilor, care uneori creează perfecţiunea.

Frumosul poate fi interpretat diferit în funcţie de etalonul pe care şi l-a creat fiecare. Există diferenţe majore între frumos, sexy şi carismatic. Există frumuseţi atipice care transpar peste toate standardele şi tipologiile existente. Unii sunt doar carismatici şi numai în asta constă frumuseţea lor. Artiştii trebuie să aibă, în primul rând, carismă şi priză la public pe lângă calităţile actoriceşti sau voce, în caz că sunt cântăreţi. Iată doar zece dintre cei care au devenit adevărate sex-simboluri, deşi nu putem vorbi de nişte frumuseţi, aşa cum sunt înţelese de majoritatea oamenilor.

10. DANNY TREJO

Trejo a excelat în interpretarea unor roluri negative, fiind distribuit adesea în roluri de ticăloşi şi antieroi. Este plin de tatuaje, se dă cu motoarele, iar uneori mai poartă cu el o macetă, că nu se ştie niciodată. Stilul său rebel din filme este similar cu cel din viaţa reală. Danny este şi un nonconformist, şi în asta constă frumuseţea şi carisma lui.

9. SERGE GAINSBOURG

Serge Gainsbourg (născut Lucien Ginsburg)  a fost cântăreț, compozitor, pianist, poet, pictor, scenarist, scriitor, actor şi regizor francez. A reuşit să frângă multe inimi şi a fost un cuceritor prin definiţie. În ciuda faptului că fuma câte trei pachete de ţigări pe zi, tutunul nu i-a urâţit trăsăturile, ba chiar i le-a accentuat, făcându-l mult mai carismatic. A avut patru mariaje, nenumărate iubite şi un număr imens de fani. Mulţi bărbaţi s-au întrebat ce-au găsit femeile la el?! Probabil, o frumuseţe care nu poate fi explicată.

8. MICK JAGGER

Vocalist al trupei The Rolling Stones, Mick Jagger se numără printre bărbaţii care au un succes nebun la femei. Aspectul neobişnuit şi mişcările sale bizare, culmea!, l-au ajutat să devină un sex-simbol, deşi nimeni nu-i dădea nico şansă. Mick are o aură specială cu care este capabil să farmece atât femei, cât şi bărbaţi.

7. ADRIANO CELENTANO

Spre deosebire de Alain Delon, Celentano nu excelează la frumuseţea tipic masculină, acceptată de majoritatea oamenilor. Are dinţii mari şi o încruntare aproape permanentă care i-a creat o frunte constant încreţită. Cu toate acestea, talentul său actoricesc l-a transformat într-un tip plin de masculinitate şi sexualitate. Dacă i-a căzut în mreje până şi superba Ornella Muti, atunci, Adriano Celentano a avut cu adevărat ceva al lui.

6. GÉRARD DEPARDIEU

Deapardieu nu a fost niciodată un bărbat frumos, în sensul unei acceptări majoritare. Totuşi, este un tip carismatic care a reuşit să seducă femei la care alţii doar visau privind posterele lipite pe pereţi. În permanenţă a fost văzut lângă cele mai frumoase femei. Odată cu vârsta şi cu multe kilograme în plus, Gérard Depardieu încă mai seduce, dar alte categorii de public. De exemplu, Vladimir Putin, deşi, în acest caz, preşedintele Rusiei nu a fost atras de frumuseţea actorului francez.

5. JAVIER BARDEM

Mulţi au spus despre Javier Bardem că are un aspect accidentat. Uneori, Javier arată ca un macho brutal, alteori este seducătorul insidios, dar în realitate el e un familist convins şi tatăl a doi copii – un băiat şi o fată. Actorul de origine hispanică este căsătorit din 2010 cu o altă frumuseţe atipică, Penelope Cruz. Chiar şi aşa, e amantul virtual al multor doamne şi domnişoare din întreaga lume.

4. ADRIEN BRODY

Da, ştie şi el. Are nasul mare şi un pic cam strâmb. Unii dintre criticii săi l-au catalogat cu asprime ca fiind ciudat şi arogant, dar aceştia au fost depăşiţi numeric de cei care-i admiră talentul. Mai este cunoscut drept un actor foarte inteligent, chiar intelectual. Un lucru este clar: prezenţa sa nu lasă pe nimeni indiferent.

3. WILLEM DAFOE

Din cauza aspectului său neobişnuit şi răutăcios, Defoe a fost permanent distribuit în roluri bizare, de psihopaţi, nebuni şi personaje aflate în situaţii limită. Prin venele lui Willem Dafoe curge sânge cu origini englezeşti, scoţiene,  irlandeze, germane, elveţiene şi franceze.

2. VINCENT CASSEL

O faţă subţire, un nas acvilin şi ochi bulbucaţi, acestea sunt trăsăturile faciale ale lui Vincent Cassel. Actorul francez este departe de tipologia clasică a frumuseţii. Totuşi, aspectul său a atras atenţia multor femei incredibil de frumoase, printre care şi Monica Belluci, cu care a fost căsătorit vreme de 14 ani. Faptul că a fost distribuit de multe ori în rolurile unor personaje negative, sexy şi inteligente i-a completat carisma. 

1. MICKEY ROURKE

În tinereţe, Mickey Rourke avea o frumuseţe atipică şi multe femei nu-şi puteau lua ochii de la el. Între timp, şi-a mai pierdut din strălucire, iar trăsăturile frumoase au mai dispărut. Un singur lucru nu l-a părăsit niciodată: carisma. Imaginea de băiat rău le-a accentuat admiratoarelor dorinţa irezistibilă de a fi cu el. În cele mai multe cazuri, nu le-a refuzat. Este încă un bărbat valabil şi un actor cu lipici la public.

Leave a comment